zaterdag 6 april 2013
pizza margherita con mozzarella di bufala
Nu Toon 9 werd, was het opnieuw tijd voor een pizzafeest!
We verwerkten 3kg bloem, 75gr droge gist, 2 liter water, 3 eetlepels zout, een snuif suiker en wat olie tot 32 deegbolletjes van elk zo'n 150gr om te dienen als pizzabodems.
Die bakten we af met 3kg tomatensaus, 3kg mozzarella, 1kg mozzarella di bufala, gorgonzola, parmigiano reggiano, gruyere, cheddar, 600gr hesp, 300gr carpaccio, 1 salami, 500gr champignons, kappertjes, olijven, artisjokken, ansjovis, tonijn, basilicum, ananas, uienringen, en rucola tot vele soorten pizza's, voor elk wat wils!
maandag 1 april 2013
zondag 31 maart 2013
zaterdag 30 maart 2013
Er kan nog meer bij
Na aan het denken gezet te zijn door chaosbeat's 'superminds : i have a stream' op Newline 2013 in 0X02, en een schotse degustatie, vonden wij - net als die ene andere fietser- de weg terug naar de bewaakte fietsenstalling onder de Gentse stadshal.
Blijven fietsers liever buiten beeld? Vandaag niet...
Blijven fietsers liever buiten beeld? Vandaag niet...
vrijdag 29 maart 2013
Anosteké, tante M & nonkel J!
woensdag 27 maart 2013
zaterdag 23 maart 2013
steenbolk - prei - saison Dupont - puree
Op de vrijdagsmarkt 3 steenbolken gekocht (€2,90 /kg, bijvangst, en verantwoord om te eten, of toch bijna).
Wat nu? even het net op en dit recept gevonden en geïnterpreteerd.
Bij gebrek aan witbier gekozen voor de bio Saison van Dupont.
Een toppertje, vond Jans, de lege potten vertelden hetzelfde
zaterdag 16 maart 2013
dinsdag 12 maart 2013
Abonneren op:
Posts (Atom)